Besvikelse, skiljedomstol och förväntan

Hej på er igen bloggläsare och Rangersfans! Nu var det ett tag sedan jag var aktiv på både twitter och här i bloggen, och ärligt talat har jag vart rätt så trött på hockeyn ända sen dendär förlusten i LA 13e Juni. Jag var bara så besviken. Kings är ett fruktansvärt bra lag, med en sammanhållning och en lagmoral som få lag i ligan besitter. Ändå så blir man besviken. man vill ju så gärna att blåskjortorna ska få lyfta denna fantastiska buckla över huvudet och man själv bara kan njuta med tårfyllda ögon av Henke, Martin, Dan, Ryan och Carl som höjer Lord Stanley över huvudet och glider runt på isen där de får mottaga publikens jubel. Med lite distans till det hela känner jag nu en stolthet över Rangers. Som man bara öste på genom slutspelet med bla. St. Louis mor som avled och all den distraktionen det innebar så slöt laget upp kring den händelsen och bara körde på. Vem, VEM hade trott i Januari att vi faktiskt skulle spela Stanley Cup final senare den sommarn? Inte jag iallafall. Jag kunde inte vara mer stolt över att vara en "fucking Ranger!" helt enkelt.
 
Det har gått över en månad sedan säsongen tog slut. Vi har hunnit med draften, och free agent marknaden drog igång den 1a Juli. Spelare har lämnat och nya har kommit in i truppen där det största namnet förmodligen är Dan Boyle. En stabil poängmakare som ska få fart på Rangers powerplay samt ersätta Strålman som lämnade för Lightning. Övriga spelare som kommit in i laget är: Tanner Glass, Lee Stepniak, Matthew Lombardi, Chris Muller, Mike Kostka och Matt Hunwick.
 
På re-signing så är det 3 större namn som ska signas innan säsongen kan starta. Chris Kreider, Mats Zuccarello och Derick Brassard är alla restricted free agents och alla tre har en dust i skiljedomstol att vänta. Då jag är jättedålig på att spekulaera i vad de kan tänkas få för löner så ska jag delge Larry Brooks tankar kring det hela nedan.
 
Chris Kreider skiljedomstol 23/7
Tros få en caphit på $2,1-2,5miljoner över 2 år.
 
Mats Zuccarello skiljedomstol 25/7
Lagets bäste poängmakare under föregående säsong. Runt $4miljoner förväntas.
Ranger ska jobba på en long term deal med Zuucc och då kommer cap hiten att gå upp.
 
Derick Brassard skiljedomstol 28/7
Brassards förvänats ligga på $4,5miljoner. Att Brass och Rangers skulle komma överens om en long term deal är inte lika troligt som med Zuucc, men dom försöker.
 
Förutsatt att Rangers får Dessa 3 spelare signade och klara till säsongsstart samt även John Moore så ser jag glatt och förväntansfullt på nästa säsong. Rangers har i min mening inte blivit sämre. Man har förlorat bra spelare, mestadels på djupet, men man har också gjort bra signingar för att täppa till hålen i truppen.
 
Såhär spekulerar jag i hur truppen kan komma att se ut till nästa säsong (trupp och inte kedje samt backparskombinationer.) : http://capgeek.com/armchair-gm/roster/37533
 
Jag börjar bli fruktansvärt förväntansfull inför nästa säsong och jag hoppas vi hörs här i kommentarerna eller på twitter. Följ mig gärna på @RangersSweden eller @j00k3 . Mycket hockeysnack utlovas.

RSS 2.0