Nu drar det igång!

Nu är det nära. Om mindre än 24 timmar startar världens bästa hockeyliga igen. 1230 matcher ska spelas för att utse de bästa, de bästa av de bästa till och med. När det är gjort väntas 2 månader av explosivt slutspel. The Stanley Cup. Ni fattar själva? Hockeyn är tillbaka!

 

Ryan McDonagh fick tidigare under veckan C:t på bröstet i New York. Ett bra val av Rangers. Jag är inte riktigt för det här med att välja någon äldre som kapten i 1-2 säsonger bara för att spelaren ska mogna in i rollen, etc, etc. Nej. Väljer man kapten ska man gå direkt på den spelare man tror kan vara kaptenen och leda laget för många säsonger framöver, precis som Rangers gjort nu. Förutom Lundqvist så kommer McTruck vara en ledare och en av Rangers stjärnor för många år framåt. Ett bra val helt enkelt menar jag.

 

Tänk er! Snart får vi se Datsyuk lura upp målvakter å köpa korv i kiosken. Stamkos och Ovi kommer sätta skräck i målvakterna runtom i ligan. Rask, Quick och Lundqvist kommer stjäla puckar som får den mest ärrade veteranen att tappa tron på att vinna matchen.

Vi kommer bjudas på mäktiga mål, fantastiska tacklingar, omöjliga räddningar och grymma matcher! Som vi har längtat.

 

Hockeyn är tillbaka!

 

Jocke


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0